İYİ PARTİ İL BAŞKANI HAKAN KARAGÖLLÜ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI.

İyi Parti Tokat İl Başkanı Hakan Karagöllü, Parti İl Binasında yaptığı basın toplantısı ile istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI HAKAN KARAGÖLLÜ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI.
Saat: 20:30 Tarih: 19/11/2023 Tarih: 19/11/2023

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Tokat Belediye Başkanlığı için belirlediği adayın Fatih Demirkol olduğunu da ifade eden Hakan Karagöllü, Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Demirkol’un ise kendisi ile çalışmak istemediğini de yaptığı basın açıklamasında belirtti. Hakan Karagöllü yaptığı basın açıklamasında “Kıymetli basın mensupları değerli yönetim kurulu üyelerimiz ve dava arkadaşlarım bugün bizlerle burada olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

25 ekim 2017 tarihinde kurucu üyesi olarak başlayan kutlu yürüyüşümüze ilk önce mart 2022 tarihinde sayın genel başkanımızın olurları ile merkez ilçe başkanı olarak atanmış olup birçok faaliyete ve çalışmaya benimle beraber bir an bile yalnız bırakmadan ve partimize bir oy fazla almak adına gece gündüz demeden koşturan kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkürü bir borç bilirim.

Akabinde ocak 2023 tarihinde olağan il kongresinde 3 adaylı bir yarışla demokrasi şöleni havasında geçen kongremizde oy kullanan tüm delegeye görev süresince yalnız bırakmayan kıymetli il yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Değerli basın mensupları malumunuz önümüzde 2024 yılı mart ayında yapılacak olan partimiz ve ülkemiz için büyük önem arz eden mahalli idareler seçimi yaklaşmaktadır.

Siyasi partilerin aday belirme süreçleri hızla devam ederken il yönetimi ve merkez ilçede bizim aday belirleme sürecimiz çalışmaktaydı lakin Sayın genel başkanımızın emirleri doğrultusunda tokat belediye başkan adayının Fatih Demirkol olduğu bizlere tebliğ edilmiştir.

Genel Başkanımızın Karar Tebliğini Emir Telakki Sayarız.

Yaşanan gelişmeler doğrultusunda sayın adayın bizlerle çalışmak istemediğini ve erkan er ile devam etmek istediğini teşkilat başkanımıza ve genel başkana ifade etmesi nedeni ile partimizin ve sayın genel başkanımızın elini rahatlatmak ve daha başarılı çalışmalara imza atmalarını sağlamak amacı ile şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla görevden istifa ediyoruz.” Cümlelerine yer verdi. 

Hakan Karagöllü ve beraberindeki İyi Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri istifalarını verdi.

Yorum yaz