Arama

TOPTANTR PAZARYERİ İLE ESNAF, ZİNCİR MARKETLER İLE REKABET ETME FIRSATI BULUYOR.

ToptanTR Pazaryeri, üreticiler ve esnafları tek çatı altında aracısız buluşuyor.

25/05/2024 14:03 | Son Güncelleme : 22/10/2024 22:16 | Super Admin | Görüntülenme: 213


TOPTANTR PAZARYERİ  İLE ESNAF, ZİNCİR MARKETLER İLE REKABET ETME FIRSATI BULUYOR.
ad image

ToptanTR Pazaryeri ile üreticiler “Sıfır yatırım maliyeti ile” Türkiye’nin 81 il, 922 ilçesindeki tüm esnafa ürünlerini aracısız dağıtabiliyor. Aracılar ve komisyoncular aradan çekildiğinde esnaflar yüzbinlerce çeşit ürünü çok uygun fiyatlarla tedarik ederek, on binlerce şubeli büyük zincirler ile rekabet etme fırsatı buluyor.

2018’den itibaren küçük esnafı ihtiyacı olan yüzbinlerce çeşit ürün ile çok kısa zamanda, iade garantili ve aracısız olarak buluşturan ToptanTR.com, Kasım 2023 itibari ile faaliyete geçirdiği TOPTANTR PAZARYERİ hizmeti ile üreticilere 81 il ve 922 ilçede bakkaldan eczaneye, nalburdan kırtasiyeye kadar tüm yerel esnaflara, sıfır yatırım maliyeti ile aracısız şekilde ürünlerini tüketiciye ulaştırma fırsatı sunuyor.

Tahsilat risklerini ve aracıların oluşturduğu ek maliyetleri ortadan kaldıran ToptanTR Pazaryeri, en güncel teknolojiler ile donatılmış arayüzler ile en verimli ekonomik lojistik modelleri birleştirerek yerel esnafa üretici garantili, faturalı ve uygun fiyatlı ürünleri direkt olarak üreticisinden alabilme fırsatı veriyor. Bu sayede küçük esnafa zincir marketler ile rekabet imkanı veren proje ile üreticilere ürünlerini hem pazarlama hem de tahsilat riski olmadan satabilme olanağı veriyor.

Aracısız buluşma

ToptanTR.com, Kasım 2023’te faaliyete giren ToptanTR Pazaryeri projesi ile 2023 yılı sonuna kadar farklı sektörlerden 50 seçkin üreticinin mağaza açmasını sağlayarak sistemin altyapısını oturtmayı başardı. 2024 yılında ise ürünlerini tüm Türkiye’ye dağıtmak isteyen on binlerce üreticiye kapılarını açacak.

ToptanTR.com kurucu ve CEO’su Sezgin Şener, “ToptanTR.com projesine ilk başladığımızda ağırlığımız çeyrek asırlık tecrübemiz bulunan hızlı tüketim ürünleriydi. Proje ilerledikçe geleneksel kanaldaki birçok farklı esnafın da aracılardan dolayı çok pahalı ürün aldığını ve müşterilerine hizmet vermekte zorlandıklarını tespit ettik. Mahallelerimizdeki manavdan nalbura, kırtasiyeden züccaciyeye kadar tüm esnafın aynı dertten muzdarip olduğunu görünce, bu projeyi tüm esnafa uygun olarak nasıl kurgulayabiliriz fikri ile yola çıktık. Sonrasında tüm sektörlerden farklı üreticilerin direkt olarak kendisine mağaza açtırarak aracısız olarak esnafa ulaşabilmesini sağlayan pazaryeri iş modelini gündemimize aldık. Tüm pazarlama, satış, lojistik ve yazılım ekiplerimizi bu projenin geliştirilmesine yönlendirdik” şeklinde konuştu.

ToptanTR.com kurucu ve CEO’su Sezgin Şener, şunları kaydetti: “Süreç içerisinde ihtiyaçların doğru tespiti için birçok üretici, esnaf ve STK ile toplantılar yaparak en optimum projeyi kurguladık. Bu modelimizde üreticinin ihtiyaç duyduğu tüm pazarlama altyapıları mevcut. Örneğin x markanın üreticisi sadece bakkallara özel veya sadece eczanelere özel kampanyalar çıkabiliyor ve bu kampanyalara il, ilçe, mahalleye kadar sınırlayabiliyor. Ayrıca tüm fiyat kontrolü kendisinde olduğu için sürecin tamamını uçtan uca raporlayabiliyor.”

 

Fiyatları istemli yükselten tüm aracılar devre dışı kalacak

ToptanTR Pazaryeri Projesi ile üretici ile esnafların artık aracısız bir araya geldiği platform sayesinde esnafla üretici arasındaki gereksiz aracıların tamamını sistemin dışında kalacak çünkü artık bu şirket veya kişilere ihtiyaç kalmayacak. Bu aracısız ve verimli ticaret sayesinde hem üretici hem esnaf hem de esnaftan alışveriş yapan vatandaşın tamamının mutlu olacak. Bu sayede organize enflasyonun ortadan kalkmasında ToptanTR Pazaryeri büyük pay sahibi olacak.

 ToptanTR Pazaryeri ile Tahsilat Sorunu Tarih Oluyor

Üretici ile esnaf arasındaki en büyük sorunlardan birinin tahsilat sorunu olduğuna dikkat çeken Şener, “Bizim aracı olduğumuz, üzerimizden yapılan satışlarda herhangi bir tahsilat riski yok. Çünkü ToptanTR.com üzerinde yapılan işlemlerde para ödenmiş oluyor. Hatta alışveriş yapan esnaf özelinde tüm banka kartlarına cazip koşullar ile ilave taksitler, birçok banka üzerinden kredi kullandırım ve havale/eft ödemelerinde özel indirimler gibi birçok ek ödeme opsiyonlarımız var. Esnaflarımızı hem bu seçenekler konusunda bilgilendiriyor hem de bu ek ödeme opsiyonlarından faydalanmalarını sağlıyoruz. Esnafımız artık kendisine en uygun olan ödeme opsiyonlarıyla ürün tedariğini yapabiliyor. Üreticinin de para garantisi var. Yani ‘malı sattım parası gelecek mi gelmeyecek mi?’ sorunu kesinlikle yaşanmıyor” diye konuştu.

ToptanTR Pazaryeri ile Üreticilerle Doğrudan İletişim

ToptanTR Pazaryeri, yerel esnafların üreticilerle doğrudan iletişim kurmasını sağlayarak aracıların ortadan kalkmasını sağlıyor. Bu yenilikçi yaklaşım sayesinde, işletmelerin kar marjı artıyor ve daha geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor.

Kolay ve Hızlı Tedarik

ToptanTR.com’un Pazaryeri projesi, esnafların ürün tedarikini kolaylaştırarak işletme süreçlerini optimize ediyor.  Bu platform sayesinde esnafların dükkanlarından hiç çıkmadan bilgisayar, mobil veya tabletten saniyeler içerisinde, hızlı ve güvenilir bir şekilde ürün temin etmesi mümkün oluyor ve işletmelerin rekabet gücü artıyor.

Pazaryeri ile Ürün Portföyleri Genişliyor

Sezgin Şener, “Bizim ana müşteri portföyümüz bakkal, market, eczane gibi yerlerdi. Ama şu anda pazaryeri olduğumuz için her sektörden üretici bizde mağazasını açabiliyor. Televizyon satana da, soba üretene de burada mağaza açma imkanı sunuyoruz.  A'dan Z'ye caddede gördüğümüz bütün esnafların uçtan uca tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı bir platform oluyoruz” dedi.

Türkiye'nin tamamına, tüm illere tüm ilçelere tüm mahallelere kargo sisteminin çalıştığı her yere gittiklerini anlatan Şener, Şırnak Cizre’nin yaylalarından Çorum Sungurlu’nun arka mahallelerine, Giresun’un dağ köylerinden, Uşak’ın Eşme ilçesinin hiç gidilemeyen uzak noktalarına kadar gelen siparişleri Türkiye’nin tüm bölgelerindeki üreticisinden alıp, ilgili esnafa teslim edebilecek ciddi bir lojistik altyapı kurduklarını dile getirdi.

Türkiye’nin Her Yerine Hızlı ve Güvenilir Dağıtım

ToptanTR Pazaryeri, kargo sisteminin çalıştığı Türkiye’nin dört bir yanına hızlı ve güvenilir bir şekilde ürün dağıtımı sağlayarak lojistik sorunları ortadan kaldırıyor. Yaygın dağıtım ağı ve yüzbinlerce sevkiyat kapasitesi ile en uygun ve en verimli koşullarda ürünlerin üreticilerden esnaflara ulaştırılasına aracılık ediyor. Bu sistem sayesinde, işletmelerin tedarik süreçleri optimize ediliyor ve müşteri memnuniyeti artıyor. Türkiye’nin en ücra köşeleri dahil tüm il, ilçe ve mahallelere ortalama 3 günde ürünler sorunsuz sevk ediliyor.

Hem Üretici Hem Esnaf Kendini Güvende Hissediyor

ToptanTR.com’un Pazaryeri projesinde satış, pazarlama, kargolama, finans gibi birçok alanda verilen eğitimler ve kurulan kolay arayüzler sayesinde satıcılar tüm sipariş, sevkiyat ve finans süreçlerini çok kolay bir şekilde takip edip analizlerini tek ekrandan yapabiliyor. Maliyetlerini ve karlılıklarını kolayca takip edebiliyor.

Esnaflar ise’ internetten aldığımız ürün orijinal mi, kargom zamanında gelir mi’ gibi dertleri olmadan ToptanTR garantörlüğünde rahatça siparişlerini verip, tüm operasyonel süreçleri cep telefonundan takip edebiliyor ve olası bir problemde hızlıca müşteri hizmetlerine ulaşıp sorunu ile ilgili destek alarak konforlu ve güvenli şekilde alışverişini tamamlayabiliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

10 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

10 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

10 ay önce
ad image