Arama

TEMA TOKAT TEMSİLCİLİĞİNDEN DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Tema Vakfı Tokat İl Temsilciliği; temsilcilik bünyesinde Üniversite Genç Tema kulübü çatısı altında faaliyetler gerçekleştiren üniversite öğrencilerine ve bu anlamda temsilcilik faaliyetlerine katkı ve destek veren isimlere teşekkür yemeği verdi.

30/12/2023 16:47 | Son Güncelleme : 22/10/2024 22:09 | Super Admin | Görüntülenme: 188


TEMA TOKAT TEMSİLCİLİĞİNDEN DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR YEMEĞİ
ad image

Tema Vakfı Tokat İl Temsilcisi Oğuzhan AYDIN'ın davetiyle şehir dışındaki hemşehrimiz Hüseyin LATİFOĞLU'nun desteğiyle Tokat'ta oluşturulan 3 bin fidanlık orman alanında gönüllü olarak faaliyetlerde görev alan Genç Tema Gönüllüleri onuruna ikramda bulunuldu. Etkinlik için TEMA faaliyetlerine desteğini eksik etmeyen özel isimler de yer aldı. Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah GÜRBÜZ, Yerel Medya Temsilcilerinden isimler Gazeteci Fatih KILIÇ ve Gazeteci M. Emin FİDAN bilhassa davet edilen isimler oldular.

TEMA Vakfı Tokat İl Temsilcisi Oğuzhan AYDIN, Zile İlçe Temsilcisi Hasan ÖZTÜRK, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa SOMUNCU, Ağaçlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet KARTAL KARA, Tokat Merkez Tema Temsilcisi Metin UYAR, Genç Tema Gönüllüleri Temsilcisi Erdem TÜRKÖZ, üniversiteli gençler tüm konukları büyük bir nezaketle karşıladılar. Hoş sohbet eşliğinde pideler yenildi, çaylar içildi. İl Temsilcisi Oğuzhan AYDIN teşekkür konuşmasında tüm katılımcıların TEMA’ya verdiği desteğe teşekkürlerini dile getirdi. Tokat’ta, Türkiye’de doğanın, yeşilin, doğallığın korunmasındaki hassasiyetleri vurguladı. “İki taraflı teşekkür için buradayız. Bu gençlerimiz bizim Genç Tema Topluluğunun ağaçlandırma faaliyetlerinde bize gönülden destek veren arkadaşlarımız. Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına, anne tarafından benim akrabam Hüseyin LATİFOĞLU Tokat’ta 3000 fidanlık ağaçlandırma faaliyeti yapmanın sponsoru oldu. O soğukta bu kardeşlerimiz bize emekleriyle destek verdiler. Çoğunluğu Tokatlı gençlerimiz ve huzurlarınızda hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Teşekkürün ikinci faslı da bizlere destek veren özel isimler. Sayın Vekilimiz Kadim DURMAZ bize o kadar çok değer veriyor ki kendi mesaj hattından Tema duyurularını yapıyor, eğitim yasası, toprak yasası, madenler yasası konusunda sağ olsun Tokat’ın beklentilerini meclis gündemine taşıdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sayın Tokat Belediye Başkanımız Eyüp EROĞLU, gerçekten kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bize değer veriyor, elinden geldiğince doğa ve çevre adına yapması gerekeni yapıyor. Bakın çevreyle ilgilenmek biraz zordur gençler, çünkü çevre, doğa sanki büyümenin, gelişmenin, sanayileşmenin engeliymiş gibi görünür ama aslında öyle bir engel değil. Hem büyümeyi hem gelişmeyi, sanayileşmeyi çevreyle doğayla dost bir biçimde sürdürebilirsiniz. Sağ olsun Başkanımız bunun Tokat’taki en iyi örneği ve öyle bir Başkana sahip olduğumuz için şanslı addediyoruz kendimizi, kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kent Konseyi Başkanımız Abdullah Gürbüz her zaman yanımızda. Birlikte faaliyetler yürütüyoruz, destekler veriyor bize. Basın mensuplarına gelince ne kadar faaliyet yaparsak yapalım halkımıza duyurmazsak bir anlamı kalmıyor. Bir programımız paylaşıldı, altına yorum yazanlar biz de gönüllü olmak istiyoruz dediler. Sağ olsunlar gazeteci Fatih KILIÇ bey, Mehmet Emin FİDAN bey bizim kendilerine ilettiğimiz yahut kendileri gelerek tüm haberlerimizi basında yansıttılar ki bizim duyulabilirliğimizi sağladılar. Onun için bu ekip özellikle seçildi. Üçüncü teşekkürümüz de bu etkinliğimizin sponsoru Hüseyin LATİFOĞLU beyedir. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

Etkinlikte Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah GÜRBÜZ de birer selamlama konuşması yaptılar. Tokat’taki Tema faaliyetlerinin öneminden, güzelliğinden bahsettiler. Doğayı korumanın önemini vurguladılar. Sonrasında sözü öğrencilere bıraktılar, öğrencilerin Tema faaliyetlerinin yanı sıra şehir yaşamı, kampüs içi konuları da kapsayacak şekilde sohbetlerinden gelen sorulara yanıtlar verildi.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

10 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

10 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

10 ay önce
ad image