Arama

BELEDİYE ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ’NE MURAT ÜNALMIŞ ATANDI

Tokat Belediyesi’ne son olarak dört müdürlük kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, son olarak Özel Kalem Müdürlüğü’ne Öğretim Görevlisi Murat Ünalmış’ı atadı.

11/07/2024 20:28 | Son Güncelleme : 22/10/2024 22:11 | Super Admin | Görüntülenme: 76


BELEDİYE ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ’NE MURAT ÜNALMIŞ ATANDI
ad image

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi’nde değişimlerine devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren belediye birim müdürlüklerinde ve kadrolarında değişimi gerçekleştiren ve Tokat Belediyesi’ne son
olarak dört müdürlük kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, son olarak Özel Kalem Müdürlüğü’ne Öğretim Görevlisi Murat Ünalmış’ı atadı. Özel Kalem Müdürlüğü’ne yapılan atamayla ilgili sosyal medya hesabından duyuran
Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışını hakim kılmak için ‘Üretken Belediyecilik’ vizyonumuzla sorumluluk sahibi, liyakatli ve işinde uzman
çalışma arkadaşlarımızla şehrimiz için canla başla çalışmaya, Tokat'ımızda değişime devam ediyoruz. Özel Kalem Müdürlüğü görevine atadığımız hemşehrimiz Öğretim Görevlisi Murat Ünalmış kardeşime başarılar diliyor; Tokat'ımıza, belediyemize hayırlı, uğurluolmasını diliyorum.”
MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?
Öğretim Görevlisi Murat ÜNALMIŞ, 1980 yılında Tokat’ta doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimine Tokat’ta devam etmiştir. Lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesinde, Yüksek Lisans eğitimini Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde tamamlamıştır. Doktora eğitimine Erciyes Üniversitesi İlaç Araştırma, Geliştirme ve Uygulama programında devam etmektedir. 2009-2019 yıllarında çeşitli eğitim kurumlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.2019 yılında Iğdır Üniversitesine öğretim görevlisi olarak atanmış ve devamında Müdür Yardımcılığı, Öğrenci Dekan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. 2021-2024 yılları arasında ise Amasya Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır. 2024 yılı Temmuz ayında Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun ataması ile Özel Kalem Müdürlüğü görevine başlayan ÜNALMIŞ,Dr. Ayşe ÜNALMIŞ ile evli  ve iki çocuk babasıdır.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

10 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

10 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

10 ay önce
ad image