CHP TOKAT GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Özdemir’in görevinden istifa etmesi üzerine Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Tolga Akkaya getirildi.

CHP TOKAT GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Saat: 22:00 Tarih: 13/11/2023 Tarih: 13/11/2023

Göreve gelen AKKAYA yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada AKKAYA ; Bildiğimiz üzere partimiz bir kongreyi daha başarıyla tamamladı. Partimize 13 yıldır emek veren 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’naTokat il gençlik kolları örgütü olarak teşekkür ederiz.

Kongre sonucu seçilen Yeni genel başkanımız Sn. Özgür ÖZEL’e çıktığı bu uzun yolda Başarılar Diliyoruz. Bu partinin bir ferdi olarak gençlerin en temelinden adım adım ilerledikleri bu yolculukta her zaman yanında olup destek vereceğimizin kanaatindeyiz. Ülkemiz bir yerel seçime hazırlanıyor Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, Yöneticileri ve Halkımızla Bu Süreci başarıyla Tamamlayacağımızdan Eminiz. Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRKÜN Önderliğinde Şanlı Türk Bayrağımızdan Aldığımız Güç ve cesaret ile Ülkemizin bütün sorunlarını yorulmadan vazgeçmeden çözüme kavuşturmak için Tokat Halkımızın Sesi olacağız. 
Bu yola çıkarken Bizlere güvenip Bu Görevi laik gören başta Gençlik Kolları Genel başkanımız Sn. Genç Osman Killik’e, MYK Üyelerimize ve Gençlerin Abisi Her Zaman Gençliğin yanında Olan Tokat İl Başkanımız Sn. Çağdaş KURTGÖZ’e Ve İl yöneticilerimize Teşekkür ederiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Gençlik İl Örgütü olarak Partimiz Adına Her koşulda gece gündüz demeden çalışacağız. 

Yaşasın DEMOKRASİ Yaşasın CUMHURİYET HALK PARTİSİ.
Yorum yaz