BAŞKAN SARGIN'DAN HİSARCIKLIOĞLU'NU ZİYARET


BAŞKAN SARGIN'DAN HİSARCIKLIOĞLU'NU ZİYARET
Saat: 20:51 Tarih: 14/01/2022 Tarih: 14/01/2022

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekici, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Sungurlu Belediye Başkanı A.Kadir Şahiner ile Ankara'da TOBB Genel Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU'NU ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Sargın Başkan Hisarcıklıoğlu'na Zile'den getirdiği hediyeleri takdim etti.

İki başkan bir müddet Zile ilgili sohbet ettiler. Başkan Hisarcıklıoğlu "Şükrü Başkan TSO Başkanı iken birlikte güzel projelere imza attık. Zile'nin ben de ayrı bir yeri var. Bu nazik ziyaretlerinden ve Zile'den getirdiği o güzel nadide Zile taşlarından dolayı teşekkür ederim. Bu taşları evime götürüp saklayacağım" dedi.

Belediye Başkanı Sargın da "Rıfat Başkan ile TSO Başkanı iken çok güzel çalışmalar yaptık. Sağolsun hiç bir zaman iletişimimiz de kopmadı. Hem ziyaret edip kendisini de Zile'mize davet ettik. TOBB ile diyaloglarımız devam edecektir" dedi.

Başkan Şükrü Sargın Hisarcıklıoğlu'na bir Ahşap minyatür ceviz sandığı içinde  Zile'den çıkan ağaç opali ve agat taşlarını hediye etti.

M.EMİN FİDAN - TOKAT

Yorum yaz