DEPREM KONUSUNDA NE DESE ÇIKIYOR...

Ayın 8' inde sosyal medyaya düşen bir video ile gündemi sallayan Atak-Der kurucu Başkanı Ömer Özkan, haber sitemize önemli bilgiler aktardı.

DEPREM KONUSUNDA NE DESE ÇIKIYOR...
Saat: 23:13 Tarih: 11/11/2023 Tarih: 11/11/2023

Yanlış okumadınız ... 08.11.2023 tarihinde sosyal medyada bir video yayıldı, Tokat ilimizde yıllardan bu yana hem siyasetin hem de STK 'larda başarıları ile konuşulan, şehrimizin tanınmış ismi Ömer Özkan başkanımız ile bugün röportaj yapma fırsatı yakaladık. Kendisi İç İşleri Bakanlığımız bünyesinde bulunan AFET TESPİTİ VE ARAMA KURTARMA DERNEĞİ Kurucu Genel Başkanı olan Özkan haber sitemize şu açıklamaları yaptı... Evet bizler Yasalar çerçevesinde kurulmuş olan bir dernek olarak Tüzüğümüz gereği Ülkemizde gerçekleşecek olan sarsıntıları araştırarak bunları kamuoyu ve medya aracılığı ile halkımıza aktarmak ile yükümlü yüz... Bu vesilede ayın 8 inde bir video çekip kendi özel hattımdan WhatsApp uygulamamda paylaştım, sadece dikkat çekmek istediğimiz konu dünyanın başına bela olan 9-11 rakamları idi , yaptığımız araştırmalarda ise bu tarihlerde yüksek ölçekli sarsıntılar belirledik. Doğal olarak Yasal hakkımız olan Türkiye Cumhuriyeti Milletimizi Dikkatli olmaları yönünde uyardık, tabikî bu işi bilimsel veriler ile yapan değerli insanlar bizlere yani gökyüzü değişimlerine bağlı olarak yapılamayacağı, frekans deneme silahı olan HAARP ile yapılamayacağına inanan olacaktır. Maalesef üzülerek belirtiyorum ki Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan bu tesis, çalışanları dahil biz iyonosferi bozuyoruz açıklaması yaparken Ülkemizde bu tür çalışmaların olmaması bizleri derinden üzmektedir.  Şahsımdan izin alınmadan yayılan videomuzda biz ayın 9 ve 11' ine dikkat çektik, peki sonuç nedir ayın 9 'u sabah 5.30 Hatay ilimizde 4.9... ki ilk veri 5.3 olarak girilip sonradan revizyon edilmiştir. Bugün ayın 11 ' inde ise sabah Antalya ilimiz 5.2, sonradan o da düzeltilmiştir.   Pekala şimdi gelelim gündeme şimdi ben buradan Aziz Milletime bugünlerde dikkatli olalım çağrısı yaparken, gerekli önlemi alalım sesimizi duyurmaya çalışırken, bir daha 6 Şubat kıyameti yaşanmasın diye mücadele verirken , hatamız Nedir ? Yapmasa, uyarmasa idik 6 Şubat sabahında olduğu gibi sarsıntılar 1 dakikanın üzerinde olsa yine binlerce canımızı kaybetse idik vicdanımız mutlu mu olacaktı? Biz gece yastığa başımızı rahat mı koysaydık?

Bakın sosyal medyada insanlar istediklerini söyleyebilir vicdanları doğrultusunda ben buradan sizlerin aracılığı ile Değerli Milletimize sesleniyorum Instagram adresimize baktıklarında 2 ay gibi bir sürede 3.5 üzeri yaklaşık 40 tane sarsıntıyı 1 saat ile 24 saat önceden tahminlerimizi paylaşmış bir dernek olarak ne olur sizlerde @atakder sayfamızı ziyaret edin, bir göz atın ... Yaptığımız çalışmalar sonucunda onlarda uzmanın da bizler gibi düşündüğünü son zamanlarda ki sarsıntıların yapay bir deprem olabileceği konusunda çalışmalarımız var bunlara bir göz atın..  Aziz Milletimiz şunu asla unutmasın ki bizler Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği olarak Devletimize ve Milletimize hizmet vermeye Devam Edeceğiz ..  Buz hizmeti yapmamızı istemeyen kim olursa olsun şunu unutmasın ki , yaşadığımız sürece CANA ÖNEM FELAKETE ÖNLEM Demeye devam edeceğiz ... Hiç bir sarsıntıyı kaçırmamak adına çalışan tüm yönetim ekibimiz ile birlikte mücadelemiz devam edecektir...

Yorum yaz