Arama

MHP MİLLETVEKİLİ BULUT ; "BU ŞEREFSİZLERİN HER YERDEN KÖKLERİNİN KAZINMASI HEPİMİZİN BOYNUNA BİR VEBALDİR."

MHP Tokat Milletvekili Av. Yücel BULUT Meclis bütçe görüşmeleri kapsamında yaptığı konuşmasında ülkenin başındaki terör belasının bitirilmesinin herkesin boynuna vebal olduğunu söyledi.

23/12/2023 17:49 | Son Güncelleme : 22/10/2024 21:28 | Super Admin | Görüntülenme: 145


MHP MİLLETVEKİLİ BULUT ; "BU ŞEREFSİZLERİN HER YERDEN KÖKLERİNİN KAZINMASI HEPİMİZİN BOYNUNA BİR VEBALDİR."
ad image

BULUT Konuşmasında; konuşmama başlarken içlerinde Tokat’ın Ormandibi kasabasından Yasin Karaca'nın da bulunduğu şehitlerimiz var. Her birisine Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum ve elbette ki bunun da adını koymamız gerekiyor. Terörle mücadelede uzun süredir şehit veren bir toplumuz şehit veren bir milletiz ve bu evlatlarımız sadece ama sadece milli birlik ve beraberliğimizi ve bu toplumun yani İslam dünyasının son umudu da olmuş. Bu coğrafyanın birliğini, beraberliğini, temin ve tesis için görev yaparken. Görevleri başında şehit ediliyorlar. Dolayısıyla bu yalnızca bir terörizm değil. Bu elbette ki aynı zamanda bir şerefsizliktir. Tarih boyunca milli birlik ve beraberliği uğruna görev yapmış olan bütün memleket evlatlarının hedef alınmış bütün memleket evlatlarını hedef alan ve onlara bir terörizmin kurbanı haline getiren her kim varsa onlarda şerefsiz oğlu şerefsizlerdir. Az evvel az evvel sayın genel başkanımızın, şehitlerimiz için yayınlamış olduğu taziye mesajında da ifade ettiği gibi bu şerefsizlerin her yerden kökünün kazınması mukadder ve mukaddes bir görevdir. Tekrar ediyorum, her yerden köklerinin kazınması hepimizin boynuna bir vebal olmuş milli bir görevdir. Milli bir ödevdir, milli bir yükümlülüktür. Dolayısıyla bu coğrafyada var olan ve yalnızca bu coğrafya insanının değil, dünyadaki bütün mazlum milletlerin de son umudu haline gelmiş, sığınacağı son liman haline gelmiş İslam dünyasının kutup yıldızı olarak emperyalizmin karşısında yükselen 17 bağımsız Türk devletinin de kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün nerede ihanet görse başına indirmiş olduğu o tunç elini halen muhafaza ettiğini ve bundan sonra da aynı kararlılıkla, aynı iradeyle başta bu şehitlerimiz olmak üzere Türk milletinin birlik ve beraberliğini hedef alan bütün odaklara karşı aynı kararlılıkla mücadeleyi sürdüreceğine ve o muhafaza ettiği tunç elini nerede ihanet varsa, nerede hain varsa, nerede şerefsiz varsa başına indirmeye devam edeceğini de biliyor inanıyor ve devletimize güveniyoruz. Bu vesileyle terörle mücadelede görev almış Güvenlik bürokrasimizi eski içişleri bakanımız sayın Süleyman Soylu’ ya, yeni içişleri bakanımız sayın Ali Yerlikaya, Milli Savunma bakanımıza, Türk ordusunun kudretli generallerine ve cephede Türk milletinin birlik ve beraberliğinin muhafaza uğruna mücadele eden Türk çocuklarına şükranlarımı, gazi mevsimi huzurunda bir kere daha sunuyorum.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.

10 ay önce
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.

10 ay önce
“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.

Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.

10 ay önce
ad image