İSTANBUL'DA YENİDEN REFAH'A TOKATLI BAŞKAN!
Yeniden Refah Partisi İstanbul Avcılar ilçe başkanlığı görevine Tokat Erbaalı Engin ALTUNOĞLU atandı.
18/02/2024 19:30 | Son Güncelleme : 02/04/2025 22:17 | Super Admin | Görüntülenme: 425

İstanbul'da ticaretle uğraşan Engin Altunoğlu, Tokat'ın tüm ilçelerinde yapılmak istenen siyanürlü altın madeni projelerine karşı verdiği mücadele ile tanınmıştı.
Kelkit Vadisi Çöl Olmasın Platformu'nun da kurucusu olan Altunoğlu, medya gurubumuza ait haber siteleri ve gazetemiz de dahil olmak üzere birçok gazetede köşe yazıları yazmış ve bazı televizyon kanallarında da programlar da yapmıştır.
Engin Altunoğlu kimdir?
1983 Tokat Erbaa doğumludur. İşletme Fakültesi mezunu olan Altunoğlu aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümüne de devam etmektedir. Uzun yıllardır Avcılar'da işletmecilik yapan Engin Altunoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.






Bunlar da ilginizi çekebilir
TOGÜ REKTÖRÜ YILMAZ GÖREVDEKİ 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ
TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. TOGÜ’de gerçekleşen toplantıda Rektör Fatih Yılmaz görev süresinin 1’inci yıl dönümde yapılan faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgiler aktardı.
1 yıl önceULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:UÇUŞ TRAFİĞİ ARTIYOR…
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılının 11 ayında Türkiye’de hava yolu ile seyahat eden yolcu sayısının 199 milyonu geçtiğini açıkladı.
1 yıl önce“TOKAT ŞEHİR PARKI”NA YENİ SOSYAL ALAN DAHA EKLENİYOR.
Tokat Belediyesi tarafından 2022 yılında açılışı yapılan Şehir Parkı içerisinde Kafe Bistro Sosyal Tesis alanı hazırlanıyor.
1 yıl önce