ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ 106 KÖY ÇOCUĞUNU SEVİNDİRDİ


ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ 106 KÖY ÇOCUĞUNU SEVİNDİRDİ
Saat: 20:48 Tarih: 14/01/2022 Tarih: 14/01/2022

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGU) Artova Meslek Yüksekokulu İletişim Kulübü üyelerinin başlattığı, “çocuklar üşümesin minik bir bedeni de sen ısıt” isimli yardım kampanyası kapsamında temin edilen atkı, bere, eldiven ve ayakkabıdan oluşan hediye paketlerinin dağıtımı gerçekleştirildi. 

Üniversite öğrencilerinin “çocuklar üşümesin minik bir bedeni de sen ısıt” isimli yardım kampanyası kapsamında temin ettikleri atkı, bere, eldiven ve ayakkabıdan oluşan hediye paketleri, Tokat Artova Altınova İlköğretim Okulunda okuyan ve 20’ye yakın köyden taşımalı sistemle gelen 106 öğrenciye karne hediyesi olarak takdim edildi. Artova Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Aslı Öztürk Terzi, Öğretim Görevlisi Vasviye Eroğlu, Öğretim Görevlisi Hikmet Yurteri ve öğrencilerin katıldığı karne hediyesi dağıtımında ilköğretim öğrencileri büyük sevinç yaşadı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İletişim Kulübü Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Hikmet Yurteri şunları ifade etti: “Artova Meslek Yüksekokulu İletişim Kulübü üyesi öğrencilerimizle birlikte soğuk kış günlerinde minik öğrencilerin hem bedenlerini hem de yüreklerini ısıtmak için başlattığımız kampanyamız sonucu temin ettiğimiz atkı, bere, eldiven ve ayakkabıları Tokat’ın Artova ilçesinde eğitim öğretim gören ve 20 köyden taşımalı sistemle gelen 106 ilköğretim öğrencimize karne hediyesi olarak ulaşmasına aracılık etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kampanyamıza destek olan okul yöneticilerimize, hocalarımıza, öğrencilerimize, Artova ilçemiz başta olmak üzere yurtiçinden ve yurt dışından katkı veren tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Artova Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Aslı Öztürk Terzi ise: “Bu kampanya tamamen öğrencilerimizin emeğiyle ortaya çıkmış olan bir kampanya. İletişim Kulübümüzün gönüllü gençlerinin ve Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Hikmet Yurteri hocamızın desteğiyle hayata geçirildi. Emek veren, katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşaallah bu tür çalışmaların devamını diliyorum” dedi. 

Artova Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Vasviye Eroğlu ise “İletişim Kulübüyle birlikte değerler dersi kapsamında ortaklaşa hazırlamış olduğumuz projeyi gerçekleştirdik. Minik öğrencilerimizin hem kalplerini hem de bedenlerini ısıtmak için küçük hediyeler takdim etmekten mutluluk duyduk” dedi.

M.EMİN FİDAN - TOKAT

Yorum yaz