Tokat Şehit Ailelerinden Vali Hatipoğlu'na Hoşgeldin Ziyareti

Tokat Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim DEMİREL, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup şehit annesi ilimize yeni atanan Vali Sayın Numan Hatipoğlu'na nezâket ziyaretinde bulundular

Tokat Şehit Ailelerinden Vali Hatipoğlu'na Hoşgeldin Ziyareti
Saat: 12:02 Tarih: 29/05/2022 Tarih: 29/05/2022

Ziyarette, şehit aileleri adına dernek Başkanı İbrahim Demirel, Vali Numan Hatipoğlu'na bir plaket sunarak, "Sayın valim, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği camiası olarak ilimize hoşgeldiniz diyor yeni görevinizde başarılar diliyoruz." Dedi. 

   Valimiz, Numan Hatipoğlu görüşmede dernek yönetimi ve şehit annelerine hitaben; " İlk geldiğimde Şehit Sinan Teğmenimizin ailesini ziyaret ettim. Süreç içerisinde inşallah diğer şehit ailelerini evlerinde ziyâret edeceğim. Şehitlerimiz sizlerin evlatları olduğu kadar, devlet ve millet olarak bizlerinde evlatlarıdır. Sizler şehitlerimizin bizlere emânetsiniz. Değerli annelerim, biliniz ve unutmayınız ki her konuda, her zaman bu kapı sizlere açıktır." Dedi. 



   Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Abdulkadir Türk; " Sayın valim, devletimiz ve milletimiz adına başta siz değerli valimiz, belediye başkanımız, Garnizon Komutanımız, İl Emniyet müdürümüz ve diğer il müdürlerimizin kadirşinas yaklaşımları şehit ailerimizin en büyük teselli gücü ve morâli oluyor. Sizlere çok teşekkür ediyoruz efendim." Dedi. 

   Dernek yönetimi ve şehit anneleri, Valimiz Sayın Hatipoğlu'nun sıcak ve samimi ilgi ve alakasından duydukları memnuniyet ifade ettiler. 

HABER MERKEZİ

Yorum yaz