Salim Hanlı " Genel Kurula Gölge Düşmüştür."

Tokat Berberler ve Kuaförler Odası Seçimlerinde Aday olan Salim HANLI, oda seçimine gölge düşürüldüğünü iddia ederek bir basın açıklaması yayınladı.

Salim Hanlı   Genel Kurula Gölge Düşmüştür.
Saat: 23:14 Tarih: 11/01/2022 Tarih: 11/01/2022

Bilindiği üzere 3 Ocak 2022 pazartesi günü odamızın olağan genel kurulu yapılmış olup şahsımı da aday olduğum seçimde mevcut başkan Turan Ulaşlı 179 oy alarak kazanmıştır, kendisini öncelikle tebrik ederim. Fakat güzel geçeceğini düşündüğümüz genel kurulumuza gölge düşmüştür . Kamuoyunda farklı ifadeler konuşulduğu için bilinmesi gerektiğini düşündüğüm bazı hususlar hakkında açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Odamızın sekreteri Tuğba Sönmez genel kuruldan önce üyelerimizin birçoğunu telefonla arayarak "oyunuzu bize verin yoksa Salim abi kazanırsa beni ekmeğinden edecek, beni işten çıkaracak " gibi asılsız sözler sarf etmesi beni derinden üzmüştür kendisinin de bir anne olması hasebiyle seçimi kaybetme endişesi ile üyelerimizin vicdanıyla oynayarak yalan beyanda bulunmuştur. oylama esnasında da bayan üyelerimize bu ifadeyi söylerken bizi destekleyen başka bir bayan üyemiz olaya Vakıf olup durumu bana izah etmesiyle Ben kendisinin neden böyle yaptığını böyle şeylerin kendisine yakışmadığını söylediğimde "sen de beni arayıp tehdit ettin" ifadesi ile karşı karşıya kaldım bu ifade ile çok üzüldüğümü Tuğba kardeşimizin bizi böyle bir iftiraya maruz bırakacağını hiç beklememiştim. Evet ben kendisini bir gün önce pazar günü saat 20.27 de aradım" Tuğba kardeşim sen odamızın genel sekreteri sin bizde kazanırsak sizinle beraber çalışacağız sizler odamızın bir çalışanı olarak seçim evraklarını hazırlamakla görevlisin odamız seçimlerinde oy kullanma hakkınız yok bütün üyelerin aidatıyla yürütülen odamızın her ferdinin seçme ve seçilme hakkı vardır siz çalışan birey olarak oda üyelerimizin tercihlerine saygı duyarak görevinizi yapmalısınız biz üyelerimize hizmet etmek için yola çıktık kimsenin ekmeğine, aşına engel olmak için aday olmadık dedim" , kendisi de üstüne basa basa "patron ne derse onu yaparım dedi", bende "sağlık olsun iyi akşamlar dedim" telefonu kapattım. Hiç de hoş olmayan şahsımı zan altına bırakıcı ifadeler kullanması bizleri derinden yaralamıştır.  Bu telefon görüşmemize şahit olan insanlar mevcuttur, genel kurulda Tuğba'nın bayan üyemize" oyunu bize kullan yoksa ben mağdur olacağım salim abi kazanırsa işten çıkaracak" diye ifade de bulunduğunu duyan şahitler mevcuttur .benim onu gecenin yarısı değil kaçta aradığım saat mevcuttur. burdaki asıl konu yalan beyan ve benim onu gece yarısı aradığımı ifade etmesidir. Gönül isterdi ki bu tür ayak oyunlarına ihtiyaç olmadan seçim kazanılsaydı. Ben defalarca kendisine, kendisi ile çalışmak istediğimi şahsını işten çıkarmayacağımı kendisini kardeşim kadar sevdiğimi,deger verdiğimi  ilettim bu tarz suçlayıcı ifadeler şahsımı  çok üzmüştür , kamuoyunun bilgisine....

M.EMİN FİDAN - TOKAT

Yorum yaz