ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE SÜRPRİZ KUTLAMA

24 Kasım öğretmenler gününde Tokat Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği ve mülteci gönüllü gençleri müzik öğretmeni Gamze Gazioğlu'na sürpriz kutlama yaparak çiçek takdim etti. 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE SÜRPRİZ KUTLAMA
Saat: 22:55 Tarih: 24/11/2021 Tarih: 24/11/2021

Konu ile alakalı açıklama yapan Fatma DÜNÇER 

" Derneğimiz üyesi olan ve aynı zamanda dernek binasında mülteci gönüllülere müzik eğitimi veren Gamze Gazioğlu, yapılan sürprizle çok mutlu olduğunu ifade ederek, " Müziğim renkler, dokular, kontrastlar ve nüanslarla doludur. Bu çevre, insan ve mekan ile birebir alakalıdır. Yaşanmışlıklar, üzüntüler, sevinçler, yıkımlar, umutlar ve sevgi ile örülü bir dünyadır.  Örneğin; doğada olduğu gibi, yeşil rengi salt bir yeşille değil, yeşile ait bütün tonlarıyla hissetmek, anlamak ve yansıtmak. Armoni, ritim, sürpriz, melodi gibi dinamiklerin akıllıca kullanımıyla müzikte de aynı şeyin yapılabileceğini söyleyebilirim. Dolayısıyla her şarkının açık olanakları sayesinde dünya çapındaki dinleyici kitlemize benzersiz ve dinleyene özgün ruh hallerini yansıtabileceğini düşünüyorum. Müzik kültürü ise köklerimizi ve ailevi değerlerimi temsil eder: "Nereye gideceğimizi bilmek için nereden geldiğimizi asla unutmamalıyız." Dedi.

Gönüllü Afgan gençler, " Koparıldığımız topraklardan kulağımıza seslendiğiniz müzikle yüreğimizde ki acılara teselli bulduk" diyerek teşekkür ettiler.

M.EMİN FİDAN - TOKAT

Yorum yaz