BEKLENEN ADAY İYİ PARTİ’DEN BAŞVURUSUNU YAPTI


BEKLENEN ADAY İYİ PARTİ’DEN BAŞVURUSUNU YAPTI
Saat: 21:38 Tarih: 30/11/2023 Tarih: 30/11/2023

024 Mahalli ve Yerel İdareler Seçimi kapsamında Siyasi Partilere aday adayı başvuruları sürüyor. Bu kapsamda İş insanı Ali Yaman Güryıldız Kasabası Belediye Başkanlığı için Tokat İYİ Parti’den başvurusunu yaptı.

2024 Mahalli ve Yerel İdareler Seçimine 4 ay kalırken Siyasi Partilerde Belediye Başkanlığı için başvurular sürüyor. Tokat Güryıldız Kasabası Belediye Başkanlığı için iş insanı Ali Yaman Tokat İYİ Parti’den başvurusunu yaptı. Dosyasını İYİ Parti Tokat Merkez İlçe Başkanına teslim eden Ali Yaman’ın başvurusu sırasında kalabalık bir grupta yanında bulunarak Ali Yaman’ı yalnız bırakmadı. Ali Yaman’ın başvurusunu kabul eden İYİ Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Arif Er güçlü ve 2024 seçimleri için iddialı adayların olacağını ve buna paralel olarak belediye ve il genel meclisi listelerinin oluşumunda İYİ Parti’nin ağırlığının bulunacağını belirtti. Başkan Arif Er’’ Tokat’ta Merkez, İlçeler ve Beldelerde Belediye Başkan Adaylarımız güçlü ve iddialı isimler olacak. Adaylarımız projeleri ve çalışkanlığı ile Tokat Belediyesi’ni alacağız’ ’dedi.

Başkan Arif Er ‘’Yerel seçimlere 4 ay gibi kısa bir süre kaldı. Bizlerde İYİ Parti Tokat teşkilatları olarak çalışmalarımız devam ediyor. Tokat merkez başta olmak üzere 12 ilçe ve beldede İYİ Parti’nin seçmenin tercihiyle göstereceğimiz adaylarla tüm belediyelere talibiz. Tokat’ı tüm belediyelerinde vatandaşı İYİ Parti hizmetiyle buluşturmak istiyoruz. Yerel yönetimler kamu hizmetlerinin vatandaşa en yakın biçimde sağlanması ve idarede etkinlik ve verimliliğin sağlanmasında merkezi bir konuma sahiplerdir. Bu yüzden de yerel seçimleri oldukça önemsiyoruz ve tüm belediyeleri kazanmak için çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşın gönlüne dokunup İYİ Parti’yi en güzel şekilde seçmene anlatacağız. Bunun içinde yerel seçimlere kadar gece, gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Yorum yaz