Başkan Çalışkan: Durmak yok daha çok çalışacağız..

Ak Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığı haftalık İlçe Yönetim Kurulu toplantısını 22,23,24,26.dönem  Ak Parti Tokat Milletvekili ve MKYK Hakem Kurulu Üyesi Zeyid Aslan'ın katılımı ile gerçekleştirdi.

Başkan Çalışkan: Durmak yok daha çok çalışacağız..
Saat: 19:44 Tarih: 19/01/2022 Tarih: 19/01/2022

Ak Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, ''Bu tarz istişare ve değerlendirme toplantılarında yakaladığımız uyum ve koordinasyon çalışmalarımıza ışık tutuyor. Durmak yok daha çok çalışacak daha çok gayret göstereceğiz''dedi. 

Ak Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığı haftalık İlçe Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 22,23,24,26.dönem  Ak Parti Tokat Milletvekili ve MKYK Hakem Kurulu Üyesi Zeyid Aslan'da katıldı.  Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan başkanlığında yapılan toplantıda haftalık çalışmaların değerlendirmesi yapılırken, bu hafta düzenecek olan programları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.  Başkan Çalışkan, " İlk öncelikle bu haftaki toplantımıza katılan 22,23,24,26.dönem  Ak Parti Tokat Milletvekili ve MKYK Hakem Kurulu Üyesi Zeyid Aslan'a teşekkür ederim. ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Bu tarz istişare ve değerlendirme toplantılarında yakaladığımız uyum ve koordinasyon çalışmalarımıza ışık tutuyor. Durmak yok daha çok çalışacak daha çok gayret göstereceğiz. Rabbim gayretimizi azmimizi ve hizmetimizi artırarak devam ettirsin birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

M.EMİN FİDAN - TOKAT

Yorum yaz