ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ HAYIR KÖPRÜSÜ KURDU

Üniversite Öğrencileri Hayırseverler İle İhtiyaç Sahipleri Arasında Hayır Köprüsü Kurdu

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ HAYIR KÖPRÜSÜ KURDU
Saat: 18:55 Tarih: 02/04/2022 Tarih: 02/04/2022

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGU) Artova Meslek Yüksekokulu İletişim Kulübü üyeleri, Ramazan ayına özel başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında hayır köprüsü kurdu. 


Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında hayır köprüsü oluşturduklarını ifade eden İletişim Kulübü Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Hikmet Yurteri: “Ramazan, berekettir,  paylaşmaktır. Öğrencilerimizle birlikte Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin göndereceği erzakların Artova ve köylerinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına aracılık edeceğiz. Şimdiden katkı verecek olan tüm hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz ve Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

HAYRA DAVET


Proje hakkında açıklamalarda bulunan İletişim Kulübü Başkanı Oğuz Deniz ise şunları aktardı: “Bizler okuduğumuz ilçeyi her bir yönüyle önemsiyoruz. Ramazan ayı geldi. Bu vesileyle bizlerde ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında gönül köprüsü kurduk. Hayırseverlerimiz tarafından bize ulaşan yağ, makarna, pirinç, salça, mercimek, çay, şeker ve un gibi temel gıda ürünlerinin yer alacağı erzak paketlerini doğrudan ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağız. Projemize katkı vermek isteyen tüm hayırseverlerimiz Artova Meslek Yüksekokuluna temel gıda ürünlerini gönderebilir. Bizlerde bu ürünleri paketleyerek tespit ettiğimiz adreslere ulaştıracağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Yorum yaz