Köşe yazarı
Ali KAYAGİL

Tsk vurdu ses hdp'den geldi! türkiye'yi deaş'la bir tutup kınadılar

Türk savunma sanayisinde yerli motor için geri sayım başladı. Test ve kalifikasyonun bu yılın son çeyreğinde tamamlanacağı projede, 2022 yılının başında araç üstü motor entegrasyonunun başlaması hedefleniyor.

Tsk vurdu ses hdp'den geldi! türkiye'yi deaş'la bir tutup kınadılar
Saat: 02:46 Tarih: 18/08/2021 Tarih: 18/08/2021

Operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin PKK/YBŞ sözde komutanı Said Hasan olduğu ve Hasan'ın 3 yıl önce bugün etkisiz hale getirilen PKK/KCK sözde yürütme konseyi üyesi Sincar Sorumlusu Mam Zeki Şengali kod adlı İsmail Özden'in yakın adamı olduğu ortaya çıktı.

HDP: TÜRKİYE SAVAŞ SUÇU İŞLEDİ

Irak'ın kuzeyindeki nokta atışı operasyonlarla büyük darbe alan örgütün sözcülüğüne soyunan HDP açıklamasında "Saldırıda siviller hedef alındı, savaş koşullarında bile dokunulmaz olan hastaneler ve sivil yerleşim yerleri bombalanarak açık bir şekilde savaş suçu işlendi." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'YE TEHDİT!

Açıklamada yalanlarla Türkiye'yi itham etmeye devam edilerek AK Parti hükümeti şu ifadelerle tehdit edildi: Mesele, Türkiye’nin ulusal çıkarları ve bekası değil, iktidarın kendi karanlık emelleri ve savaş siyasetinden beslenmesidir. AKP iktidarı insani değerleri ve uluslararası sözleşmeleri hiçe sayarak imza attığı bu saldırıların hesabını hem siyasi olarak hem de hukuk karşısında verecektir.

TSK DEAŞ VE TALİBAN'LA BİR TUTULDU

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri açıklamada "IŞİD ve Taliban çizgisinde somutlaşan kadın ve insanlık düşmanı karanlık güçler" diye tanımlanan unsurlarla bir tutuldu.

Yorum yaz